Over Van Tilburg

 

Van Tilburg Schijndel staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. De winkel bestaat uit duizend vierkante meter aan stijlvolle shop-in-shops en topmerken als Cast Iron, State of Art en PME Legend.

Uniek in Schijndel

 

Heren opgelet: met meer dan zeventig toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen bij Van Tilburg Schijndel. Voor een klassiek overhemd, de perfecte pantalon, nette veterschoenen en stoere sneakers is Van Tilburg Schijndel the place to be.

Aandacht voor jou

Fantastische collectie? Check. Maar waar mannen echt voor komen is de persoonlijke aandacht en service van Sjors en zijn team. Zit je kleding toch niet helemaal als gegoten? Neem dan vooral nog een kopje koffie. Terwijl je geniet, maakt het team van Sjors je kleding perfect op maat. Uiteraard helemaal gratis.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.